Vilken skillnad…

Har gjort 3 st utprovningar på järnklubbor under min tid som golfare och varje gång har jag fått regular skaft, sen när jag kommer ut på banan kan jag inte spela med dom 🙁

Skickar bollen till höger & vänster utan kontroll samt inget tryck i bollen när jag lirar i motvind, har ju som sagt nu 2 st set med Project X 6.0 skaft i och vilken skillnad, slår bollen längre, rakare och har ett bättre tryck i bollen samt scoren ligger närmare mitt HCP så det blir roligare att spela 🙂

Nu skall jag bara ha till en driver som funkar lite bättre, min Titleist ligger rätt ofta numer på fw men slår den inte så långt dock, imorgon kommer en Callaway GBB på posten som skall testas 🙂 GBB spoonen kändes riktigt bra så hoppas drivern känns lika bra.

Idag blir det en 9 håls träningsrunda innan jobbet…